Het pompje

Het pompje
Sharon met het pompje wat in haar buik komt

Dokter

Dokter
Neurochirurg die Sharon haar pompje gaat plaatsen

maandag 26 januari 2015

De oude sharon is er weer!!

Vandaag is Sharon rustig opgestaan, en rond 10.00 uur onder de douche gegaan. Sharon wilde absoluut niet douchen maar dit was toch wel nodig na zoveel dagen op bed liggen. Dus gingen we toch douchen ook al protesteerde Sharon hevig. Ze wilde in bad, maar dit mag nog niet met de wondjes die ze heeft. Geen keuze dus!! Snel gedoucht en afgedroogd en toen voelde Sharon zich toch wel lekker fris en bood netjes haar excuses aan dat ze zo lelijk had gedaan. Wat een schatje is het toch hè?
Daarna lekker in de rolstoel gezet, maar Sharon wilde niet meer ver achterover gekanteld in de rolstoel wat we dit weekend wel in de aangepaste kinderstoel gedaan hadden. Dus rechterop gezet en dit ging goed.
Om iets voor twaalven jassen aan en op weg om Feline van school te gaan halen. Sharon wilde graag ook mee haar ophalen. Heel rustig naar school gereden met de rolstoel, ben veel te bang dat het wondje in haar rug weer open gaat door al het gehobbel!!
Terug thuis lekker boterhammen met gebakken ei gegeten en bijna twee glazen ice tea!! We stonden versteld van wat er naar binnen ging. Daarna wilde Sharon spelen,  nog voorgesteld om even op bed tv te kijken maar dit wilde ze echt niet.
Daarom de lego Duplo tevoorschijn gehaald en ze heeft samen met Feline een huis gebouwd. Om 15.00 uur hebben we met zijn allen Joëlle van school gehaald en daarna wat gedronken. Om 16.00 uur moest Feline gymen en Joëlle ging boven spelen. Sharon vond het saai en vertelde dat ze zich verveelde, gelukkig kwam om half 5 Esther van de kinderthuiszorg met Sharon spelen. Hier genoot Sharon erg van, ze hebben met kaartjes met letters van het alfabet woorden gemaakt en boekjes gelezen. Toen Feline terugkwam van de gym was het alweer etenstijd. Sharon heeft weer goed gegeten en gedronken. We zien vandaag eindelijk weer een de oude Sharon terug die weer beter eet en meer energie heeft om dingen te ondernemen. Wat zijn wij hier blij mee!! Na het eten moest papa gaan werken want die heeft nachdienst. Daarna ook Feline en Sharon op tijd op bed gelegd. We hebben besloten dat we Sharon het deze week nog rustig aan laten doen en woensdag moeten we terug naar het ziekenhuis voor controle en dan vragen we gelijk of het pompje iets lager mag. We merken namelijk dat Sharon echt veel moeite heeft om tot staan te komen, haar benen voelen dan erg slap en ze kan niet opstrekken. Wie had dit kunnen denken, dat haar benen ooit te slap zouden zijn om te kunnen staan?? Nou wij niet!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten