Het pompje

Het pompje
Sharon met het pompje wat in haar buik komt

Dokter

Dokter
Neurochirurg die Sharon haar pompje gaat plaatsen

woensdag 21 januari 2015

Spannend: Mogen we naar huis?

Vanmorgen was Sharon om kwart over 8 wakker omdat ze honger had. Vlak daarna kwam het ontbijt, maar Sharon wilde toch liever eerst wassen en aankleden en daarna pas ontbijten. Met wassen heeft een verpleegkundige gelijk de dikke bult met verband die op Sharon haar rug zat verwijderd. Dit vond Sharon erg fijn want ze kan nu makkelijker liggen en hopelijk heeft ze nu ook niet meer zoveel rugpijn als ze in de rolstoel zit.
Na het wassen even een broodje eten en wat drinken en dan toch maar in bed wachten tot de dokter geweest is om naar de wondjes te kijken en hij zegt of we wel of niet naar huis mogen. Rond 10.00 uur was het dan eindelijk zover en kwam de assistent Neurochirurgie langs bij Sharon en heeft naar de buik en rugwond gekeken. Het zag er allemaal goed en rustig uit en Sharon voelt zich goed. Dus vertelde hij dat we lekker NAAR HUIS mogen, joepie!!!! Op de wondjes hoeft geen pleister meer, alleen nog als Sharon gaat douchen. Toen de arts weg was wilde Sharon graag uit bed en haar zodoende in de rolstoel getild.
Volgende week woensdag moeten we terug komen op de poli Revalidatie voor controle. Thuis rustig aan doen en zodra we het niet vertrouwen moeten we gelijk het ziekenhuis bellen. We hebben alle nummers, dus dit geeft een geruststellend gevoel dat we kunnen bellen zodra er iets is.
Alvast wat spullen gaan inpakken, maar toen vertelde de verpleging dat er kleine dieren waren tot half 11 bij de lift. Natuurlijk wilde Sharon hier graag nog even kijken, dus wij er heen en wat schattig!!! Allemaal konijntjes en cavia's hadden ze meegenomen voor de kinderen om te knuffelen en te aaien. Sharon heeft met een konijn gekroeld en een cavia lekker een blaadje sla gegeven. Super leuk vond ze het.


Daarna spullen verder inpakken en dan ineens staan er twee Cliniclowns in de kamer. Sharon vind het maar gek en weet even niet hoe ze moet reageren. Ze kletsen even met Sharon en gaan dan weer naar het volgende kindje.


 














Vlak daarna komt papa ons op halen.
Rond 14.15 waren we lekker thuis en ging Sharon gelijk naar bed om weer even uit te rusten.
Rond etenstijd er weer uit en lekker aardappelbolletjes, sla/komkommer en schnitzel gegeten. Heerlijk vond ze het, want het eten in het ziekenhuis vond ze niet echt lekker.
Rond 19.00 uur pijnstillers gegeven en ging Sharon lekker slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten