Het pompje

Het pompje
Sharon met het pompje wat in haar buik komt

Dokter

Dokter
Neurochirurg die Sharon haar pompje gaat plaatsen

maandag 26 januari 2015

Eindelijk weer einde bedrust!!

Het gaat goed met Sharon, vanmorgen gewassen en aangekleed met Petra van de kinderthuiszorg Kids2Care. Sharon moet vandaag nog een dagje liggen en als alles goed gaat mag ze vanmiddag hoger op in bed vanaf 14.00 uur. Ze gaat het liggen nu ook beu worden, maar ze moet nog even volhouden.
Om kwart voor 9 kwam Isabelle om bij Sharon te blijven en voor haar te zorgen, want ik ging weer een paar uur naar mijn werk. Samen met Isabelle allerlei Dvd's gekeken, waaronder Nijntje, Dora, Annie de film etc.
Om 11.00 uur belde de revalidatieverpleegkundige om te vragen hoe het met Sharon ging. Aangegeven dat het goed ging en dat ze niet meer gespuugd had. Eten en drinken gaat wel moeizaam liggend maar vla en yoghurt gaat wel goed. Omdat het zo goed gaat mag Sharon vanaf 14.00 uur wat rechtop zitten en als dit goed gaat en ze is niet misselijk mag ze er aan het einde van de middag even uit.
Rond 16.00 uur was ik weer terug van mijn werk. Isabelle had Sharon toen al wat rechtop gezet en dit ging goed. We hebben Sharon zodoende nog meer in zithouding gezet, dit vond Sharon erg fijn. Ze is niet misselijk geworden en gaf ook geen hoofdpijn aan.
Rond 17.00 uur gingen we eten en toen hebben we Sharon in de stoel geholpen om aan tafel te eten. Wat een ander zicht is dit dan weer om haar weer in de rolstoel te zien. Ze heeft lekker frietjes gegeten met wienerschnitzel en ze genoot zichtbaar van het eten. Na ongeveer twee uur opzitten Sharon toch weer op bed gelegd en nog even tv laten kijken.
Wat fijn dat de eerste stap gezet is, nu langzaam opbouwen met opzitten dit weekend!!
 Gaat helemaal lukken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten