Het pompje

Het pompje
Sharon met het pompje wat in haar buik komt

Dokter

Dokter
Neurochirurg die Sharon haar pompje gaat plaatsen

maandag 26 januari 2015

Steeds langer uit bed

Dit weekend het opzitten van Sharon steeds meer opgebouwd. Zaterdag heeft Sharon van half 10 tot kwart over 2 opgezeten. Het ging heel goed en ze wilde ook niet naar bed terug. 's Middags kwam Sandra, van Sharon haar manege, op visite en dit vond ze super gezellig. Ze is opgebleven tot Sandra naar huis ging. Daarna even uitrusten op bed en tv kijken, want ze was toch wel moe geworden. Rond 17.00 uur er weer uit want toen gingen we lekker soep eten met brood. Ook de soep smaakte Sharon, want ze heeft veel gegeten. Gelukkig dachten papa en mama, ze krijgt weer een beetje haar eetlust terug!!
's Avonds moest mama werken en heeft Sharon met haar zussen nog lekker op bed een film gekeken. Daarna lekker slapen.

Vanochtend moesten we op tijd ontbijten want er zou al vroeg visite komen. En jawel rond kwart voor 11 kwamen Frank en Astrid met Femke en Lisa op visite. Toen die op het punt stonden om naar huis te gaan kwam Dijantha, begeleidster van Sharon haar manege, gezellig langs. En ze had ook allemaal lekkere cadeaus meegenomen voor Sharon zoals chips, capri sonne en snoepjes etc. Allemaal om Sharon weer goed te laten eten en drinken. Nou met zulke cadeaus gaat dat zeker lukken!! Ze heeft een lekker broodje meegegeten en rond half 3 ging ze weer naar huis. Vlak daarna kwam tante Anita gezellig even bij Sharon kijken en een bakkie thee drinken. Sharon lag inmiddels even in bed, want ze was toch wel moe geworden van het opzitten. Dus even tijd om uit te rusten. Tante Anita is tot 17.00 uur gebleven en ging toen weer naar huis.
Sharon kwam daarna weer uit bed om pizza te eten en toen kwamen tante Marlous en ome Dennis binnen. Met zijn allen aan tafel lekker pizza gegeten en daarna lekker op de bank nog een bakje koffie en thee gedronken. Feline weer op tijd naar bed, want maandag weer naar school, en dan moet ze wel fit zijn.
Ook Sharon op tijd naar bed gedaan, want al die visite kost toch wel veel energie!! Gelukkig gaat het super goed met Sharon en is ze helemaal niet misselijk en geeft ook geen pijn aan. Vandaag heeft ze voor het eerste helemaal geen pijnstillers meer nodig gehad. Wat een kanjer is het toch!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten