Het pompje

Het pompje
Sharon met het pompje wat in haar buik komt

Dokter

Dokter
Neurochirurg die Sharon haar pompje gaat plaatsen

woensdag 21 januari 2015

Eerste dagje thuis

Sharon gaf gisterenavond nog pijn aan in haar buik, zodoende extra pijnstiller gegeven. Sharon heeft verder goed geslapen en werd rond half 8 wakker toen haar zussen eruit gingen om naar school te gaan.
Sharon heeft nog op haar gemak tv gekeken en rond 10.00 uur heb ik Sharon opgefrist en aangekleed. Ze is nog even op bed gebleven en vlak voordat we Feline uit school gingen halen kwam ze in de rolstoel. Daarna gegeten met zijn allen, alleen JoĆ«lle was er niet want die had een meeloopmiddag op de middelbare school. Rond 13.00 uur ging Sharon weer naar bed om even te rusten en liggen doet ook minder pijn aan de buik- en rugwond.
Rond half 5 Sharon uit bed gehaald voor het eten, maar toen we aan tafel zaten werd Sharon niet lekker en trok erg bleek weg. Ze kreeg hoofdpijn en begon te spugen. Sharon gelijk omgekleed en op bed gelegd, daar heeft ze nog een klein beetje vla gegeten maar verder niets. Het spugen stopte gelukkig en Sharon vertelde wel weer meer pijn te hebben aan de buikwond. Haar een pijnstiller gegeven en rond 20.00 uur ging Sharon slapen.
Hopelijk was het spugen eenmalig en gaat het morgen beter met Sharon. Dit doet mij toch wel weer heel erg denken aan het spugen tijdens de proefinjectie afgelopen april. Toen heeft ons meisje 9 dagen gespuugd ondanks alle medicatie. Ik hoop echt dat dit haar bespaard blijft deze keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten