Het pompje

Het pompje
Sharon met het pompje wat in haar buik komt

Dokter

Dokter
Neurochirurg die Sharon haar pompje gaat plaatsen

zondag 18 januari 2015

Het gaat steeds beter

Vanmorgen was Sharon rond kwart over 8 wakker, ze heeft goed geslapen vannacht. Nog even tv gekeken tot kwart voor 9 en daarna wilde Sharon graag gewassen worden. Sharon vroeg zich af of haar infuus eruit mocht en bij navraag mocht dit ook. Sharon was superblij en gaf geen kick toen het infuusnaaldje eruit gehaald werd. Ze kreeg een mooie Minnie Mouse pleister op haar hand.
Voor de laatste keer met de hibiscrub lotion gewassen, morgen mogen we weer gewoon met onze eigen zeep/douchegel wassen. Na het wassen wilde Sharon in de rolstoel om te ontbijten. Toen kwamen ook papa, Joëlle en Feline binnen. We hebben met zijn allen ontbeten. Wel gek met zijn vijven in het ziekenhuis bij Sharon ontbijten, maar ook fijn dat de verpleging daar helemaal niet moeilijk over doet.
Na een uurtje in de rolstoel kreeg Sharon veel last van haar rug, want daar zit nog een dik verband op op de plek waar het slangetje het ruggenmerg ingaat. Door de pijn in haar rug ging Sharon meer naar voren zitten in de rolstoel en dit was weer pijnlijk bij haar buikwond. Zodoende Sharon na het ontbijten weer even op bed gelegd.
Een assistent neurochirurgie kwam nog langs om even te kijken hoe het met Sharon gaat. Hij heeft ook even naar haar buikwond gekeken en dit zag er allemaal goed uit. Morgen mag het dikke verband van Sharon haar rug eraf en dit zal het zitten wel makkelijker maken voor haar. Dr. Ouwerkerk komt morgen weer bij Sharon langs om te kijken hoe het gaat en hij beslist ook of ze naar huis mag.
Rond half 11 kwam er visite: Carola, Cornelis en Esmee kwamen langs en iets later ook Erik, Linda, Faith en Sunny. En natuurlijk kreeg Sharon weer veel leuke cadeautjes zoals een luister CD en weer een Beanie Boo knuffel. Ze genoot van de visite en de gezelligheid die dit bracht.
Rond 12.30 gaan lunchen in het personeelsrestaurant met Erik, Linda en de kids. Sharon wilde graag mee en zodoende haar weer in de rolstoel geholpen.
Na de lunch gingen Erik en Linda naar huis en hebben we Sharon weer in bed geholpen. En wat een verrassing!! Toen kwamen Astrid, Frank, Femke en Lisa bij Sharon op visite. Ze vond het helemaal geweldig dat ze er waren. Rond 15.00 uur zijn we met zijn allen naar kinderstad gegaan. Sharon was wel moe en zodoende hebben we Sharon met haar bed meegenomen naar kinderstad. Sharon heeft daar lekker geknutseld en de andere meiden hebben lekker gespeeld.
Aan het einde van de middag ging iedereen weer naar huis, ook papa met Joëlle en Feline want de meiden moeten morgen weer naar school.
Sharon was toch wel moe geworden van alle visite en inspanningen, ze heeft nog even gegeten en filmpjes gekeken op haar tablet maar rond 19.00 uur vielen haar oogjes bijna dicht. Dus lekker omkleden en tanden poesten en Sharon sliep daarna al snel.
Morgen een spannende dag want hopelijk mag Sharon dan naar huis.
Dus duimen maar!!! 


1 opmerking:

  1. Hoi lieve Sharon,
    We hebben net gelezen hoe het met je gaat en we zijn erg blij dat de operatie goed gegaan is. Hier wat berichtjes van ZML2;
    Beterschap!
    We hopen dat je weer snel op school komt.
    Groetjes van de klas.
    Ik zal blij zijn als je uit het ziekenhuis mag.
    Ik hoop dat je snel naar huis mag.
    Fijn om foto's van je te zien.
    Wordt maar snel beter.
    Beterschap van Walid.
    Ik hoop dat je snel weer op school komt.
    Veel groetjes!

    Heel veel liefs van ons ZML2 Marjanka, Inge en Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen