Het pompje

Het pompje
Sharon met het pompje wat in haar buik komt

Dokter

Dokter
Neurochirurg die Sharon haar pompje gaat plaatsen

vrijdag 16 januari 2015

Nog een dagje bedrust

Vannacht een onrustig nachtje gehad. Sharon gisterenavond om 11.15 nog wakker gemaakt om te verschonen en pijnstiller te geven. Daarna kon ze weer even slapen tot 3.00 uur want toen kreeg Sharon de laatste gift antibiotica via de pomp. Dus weer wakker toen het zakje werd aangehangen en daarna weer wakker toen de infuuspomp ging piepen toen het zakje leeg was.
Om 4.15 gaf Sharon veel pijn aan en zodoende weer gebeld om te vragen of ze een pijnstiller mocht. Dit mocht en Sharon gelijk deze zetpil paracetamol gegeven en daarna kon ze gelukkig weer gaan slapen. We konden daarna lekker doorslapen tot 8.15 want toen kwam ons ontbijt.
Sharon wilde eerst graag even wassen en opfrissen en daarna ontbijten. Zodoende samen met een verpleegkundige Sharon gewassen en een schoon nachthemd aangedaan. Ook Sharon haar wond verzorgd, deze ziet er erg mooi en rustig uit. De wond had helemaal niet gebloed. Er zitten oplosbare hechtingen in die er dus niet perse uitgehaald hoeven te worden, maar kan even duren voordat ze echt helemaal oplossen.
Tijdens het wassen kwamen de neurochirurgen nog even langs om te kijken hoe het met Sharon ging. De pomp doet al goed zijn werk want Sharon heeft al veel minder spanning in haar benen. De artsen waren tevreden en waren dan ook snel weer weg.
Na het wassen en aankleden even een cracker met kaas gegeten en wat ice tea gedronken. Daarna kwam de visite alweer. Ingrid kwam gezellig even op bezoek en had een schattig cadeau meegenomen, een Beanie Boo.
Vlak daarna kwam tante Marlous met ook allemaal leuke cadeaus!! Een super mooie trui met paarden erop en hij is ook super zacht, geweldig! En lekkere zachte sokken voor als Sharon koude voeten heeft. Tenslotte nog een leuk kinderboek over de brandweer met allerlei luikjes en verhaaltjes.
Rond 11.00 uur kwam een verpleegkundige de post rondbrengen en wat een verbazing, ze hoefde maar naar 1 kamer met een hele stapel kaarten!!! En dit was de kamer van Sharon, voor de andere kindjes was er gewoon geen post!!
Bedankt voor alle leuke kaarten namens Sharon!!
Daarna hebben tante Lous Sharon en ik lekker een broodje gegeten en Sharon een cracker met kaas en een toetje.
Het slangetje van Sharon haar infuus mocht er ook af na het eten en nu moet ze goed blijven drinken, ongeveer een liter per dag. Het infuusnaaldje zelf blijft er nog in tot morgen, want mocht Sharon misselijk worden als ze rechterop komt zitten of als ze even uit bed komt dan kunnen ze via dit naaldje medicijnen geven. Sharon was helemaal blij want nu kan ze haar hand een stuk makkelijker bewegen zonder dat slangetje eraan. Er zit nog wel een verband omheen, dat wilde Sharon toch wel graag eromheen houden. Dat staat natuurlijk erg interessant!!
Rond 14.30 kwam Daniêlle, de pedagogisch medewerker, langs om te vragen of Sharon nog iets wilde doen. Sharon vertelde graag te willen knutselen, en zodoende gingen ze samen een huis knutselen op verzoek van Sharon.

Om ongeveer 15.15 uur kwamen papa, tante Anita, Joëlle en Feline op bezoek. Vlak daarna ook Sander, Desiree, Esmay en Sascha. Dat was een gezellige drukte en Sharon genoot erg van alle bezoek. Tante Marlous is na een tijdje met Joëlle, Feline, Esmay en Sascha naar kinderstad gegaan om daar even te gaan spelen. Na anderhalf uur spelen moesten Esmay en Sascha weer naar huis en hebben wij even frietjes gehaald met een snack in het restaurant zodat we dit gezellig bij Sharon op konden eten. Ondertussen was ook Remko in het ziekenhuis gearriveerd en hij had een super mooie steun geregeld voor Sharon om haar samsung tablet in vast te klemmen aan het bed. Echt super want nu hoeft ze het tablet niet steeds vast te houden in bed als ze iets wil kijken. Remko super bedankt voor het regelen van deze steun!!
Toen alle bezoek om 20.30 weg was gaf Sharon aan toch wel moe te zijn, dus snel tanden poetsen en lekker slapen. Morgen weer een spannende dag want morgen na 12.00 uur mag Sharon rechterop zitten en als dit goed gaat mag ze er ook even uit.
Groetjes en tot snel weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten